sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Pellavapuuvillaa ja jalkapalloa

Tässäpä MM-kisoja muutaman päivän seuranneena jalkapallofanina, tyydyn toteamaan senkin faktan (ei sinänsä uutena itselleni tullut), että, kappas, futis ja neulominen ovat mitä mainioin pari, ne sopivat erinomaisesti yhteen. Tämän on näemmä muutama muukin neulova jalkapallonystävä huomannut. Ei ihme.

Allinosta neulomani lyhythihainen Spring Garden Tee- pusero eteni ja valmistui mukavaa tahtia, kun on tullut valvottua kisojen äärellä.

Allino, 50% puuvillaa, saman verran pellavaa, oli oikein mukava tuttavuus. Valitsin väriksi neutraalin pellavan sävyn, mausteena hippunen roosaa.

Sparrowin jälkeen tämä lanka oli vuorostaan oikein sopiva alumiinipuikoille, senverran - no, melkeinpä nahkea  tuntuma langassa on. Bambuilla aloitin ja meno ei tuntunut etenevät mitenkään. Metalliset olivat oiva valinta Allinolle.
Metallipuikoit tuottavat minulle edelleen pientä päänvaivaa, sillä oma ihoni PH tuntuu vain olevan sellainen, että metalliset puikot tummuvat melkein saman tien, jo muutaman neuleen tikuttamisen jälkeen siinä kohdin, missä sormet ovat kiinni puikoilla. Mutta hyvinpä niilläkin neulominen sujuu, puikot vain eivät näytä niin kivoilta :)

Luonnonvaalea lyhythihainen pääsee sekin päälle heti, yhdeksi kesän luottopaidaksi.

Vahva ilta-aurinko värjäsi beigeä oranssiksi.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!