sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kilpailijat...

Neulomisajasta kilpailevat melkoisen tasaväkisesti nyt näppärästi kolme  eri neuletyötä. Vähään aikaan ei siis valmiita töitä ole tiedossa, vaikka kuinka innolla näitä jokaista tikutan. Sillä jokainen on omalla tavallaan koukuttava.

Niin, joku viisas voisi tietty kysäistä, että onkos sitten ihan pakko aloittaa lähes yhtä aikaa kolme uutta neulontatyötä. (No mutta kun ne kaikki ovat niin pakottavan ihania. :-)) Ja eipä kyllästy, kun aina voi vaihtaa toiseen, tai kolmanteen!

Kaikki kolme lähtivät viikonlopuksi mukaan neulontapussukkaan saaristoreissulle. Merta katsellessa oli ihana neuloa ja rentoutua viikon kiireistä.Luonnon ihania, harmonisia harmaita sävyjä, kummasti kertautuvat langoissakin! 


Tässä on alullaan iiiihana laatikkopaita Lang Donegalista, vinkki ohjeeseen ja lankaan löytyi lankakauppa Kerän blogissa, Jonnalta.Ja tässä puolestaan tuleva Color Affection, joka tulossa lahjaksi lopputalvea ajatellen. Isagerin Alpaca 1 ja Spinni lankoina.Tummanharmaa puolestaan KAL:in innoittamana, ihan vasta alullaan Camomille-huivi, sekin Alpacasta ja Spinnistä.Kun ohuenohuen langan neulominen alkaa tuntua hitaalta, tummanharmaa liian tummalta illalla, niin hups, laatikkopaita peliin, ja johan tuntuu, että neulominen edistyy ihan erilaista tahtia. Näppärää!


3 kommenttia:

  1. Tasaväkinen olisi tuo kolmikkon minunkin puikoillani. Tänään olen tikuttanut pari raitaa Camomillea, ehkä vielä illan tunteina muutama lisää. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ilosofiaa ja Jonna, näistä kolmesta on jo lankakerinä silmänruokaa - ja siitä eteenpäin silkkaa neulontailoa :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!