sunnuntai 10. elokuuta 2014

Paikkansa lunastanut: matto

Virkattu lankakori on jo lunastanut oman paikkansa, kaverikin sille täytyy vielä jossain vaiheessa tehdä, kuten ehkä aiemmin mainitsinkin. Sen edelle kiilasi kuitenkin toinen tarpeen sanelema, niinkin proosallinen kuin wc:n matto. Syy tähän oli pääosin aiemmin ostamani halpismatto. Tuo matoksi kutsuttu ahmatti imaisi sisään kaiken mahdollisen pölyn ja roskan, eikä niitä sitten enää millään imuroinneilla tai tamppauksilla saanut irtoamaan. Kaikki olisi pitänyt nyppiä käsin irti. Tässä ei sitä ongelmaa tule olemaan!

Koska Virkkurin ohjeella kori luonnistui niin helposti, päätin tehdä myös hexagon-maton, joka samaten löytyi kirjasta. Syntyu aika joutuisasti. Nyt sekin siis pääsee omalle paikalleen. Vähän kupruilevahan tuo vielä on, mutta ehkäpä asettuu, kunhan saa hetken lattialla olla.  

Tämän virkkausharharetken (Yllätin kyllä itsellenikin, oikeasti ihan mukavaahan tämä virkkaus oli, pitkästä aikaa!) jälkeen palaan jälleen keskeneräisten neulomusten pariin. 

Pellavainen pusero kaipailee hihoja itselleen, sen yritän ensin saada valmiiksi. 

Ja nämä ihanat Spinni-langat (ja ykkös-Alpaca ehkäpä kaksinkertaisena), niin, niistä aloitan hissuksiin huivin lahjaprojektiksi talvelle. Värit ovat mielestäni aivan mahtavat, kauniin harmoniset, toivottavasti vastaanottajakin niihin yhtä lailla aikanaan ihastuu! Spinni tuleekin olemaan ihan uusi tuttavuus neuloa. Ensinäkemältä siihen(kin) Isageriin ihastuin. Taas :-)
2 kommenttia:

  1. Ah, ihanat Isagerit. Ja mattokin on kiva. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna! Isagereista osa on jopa jo kerälläkin :) Virkkaus oli yllättävänkin hauskaa vaihtelua, mutta nyt on ihan pakko taas neuloa, ettei tule vieroitusoireita!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!