lauantai 15. marraskuuta 2014

Merilin + raita - ensimmäisen, toisen ja kolmannen kerran

Tässäpä voisi jo joku alkaa mietiskellä, että osaankos ylipäänsä tehdä Isagerin Merilinistä mitään  ilman raitaa.  Hmm, katsotaanpas.

Ensimmäinen paita, malli Ravello. Raidallinen. (Ja oi vitsi, kun nuo kuvat ovat niiin kesäisiä!!)

Toinen, huivi. Curvy Moon. Raidallinen

Kolmas, nyt valmistunut Westbourne: yllätys, kuinkas ollakaan, raidallinen!!
Mutta kun... oli pakko kokeilla Westbournen päiväversio Merilinistä. Ihan pakko. Ja hyvä, että kokeilin, voin suositella ihan milloin vain.

Ja tässä tulos, kamelinsävyinen valkoisin raidoin, halusin tehdä oikein harmonisen.
Tykkään Merilinissä (myös) sen meleeratuista sävyistä, väri ei ole tasainen, tässäkin ruskea nyppy antaa rouheaa fiilistä. Välillä pellavaiset vaaleat säikeet näkyvät vahvemmin.


Koko pusero


Westbournen yksityiskohdat viehättävät, helman nurja reunus ja muotoilut.Pääntiestäkin pidän, ei ole ihan perustavallinen.   

Isabell Kraemerin mallit ovat kyllä mieluisia, tämä on kyllä tähän mennessä ehdoton suosikki. Aion varmasti tehdä toisen jostain kevyemmästä, kesäisemmästä langasta. Joku ihana meleerattu harmaa olisi huikea. Katsellaan, keväämmällä josko löytyisi jotain...

Ps.
Silmukkamerkkejäkin tuli näperrettyä lisää toissailtana - on ollut aikomuksena pitkään, mutta lopullinen inspis (ja sisäinen yllytyshulluus) tuli Kutimointia- blogin Liinan silmukkapohdinnoista. Innostuin ja tein näitä muutaman lisää - ne tässä puikolla keikkumassa.


5 kommenttia:

 1. Voi, kuinka upea Merilin-Westbourne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Ja kyllä yksi Merilin-fani toisen tunnistaa :)

   Poista
 2. On se kyllä hieno! Tuota Meriliniä pitää oitis päästä kokeilemaan, jotenkin se vaikuttaa inspiroivalta langalta.

  Ja hei, onpa ihania silmukkamerkkejä! Mä kans, mä kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liina, kokeile ihmeessä! Hee, täytyy sanoa, että noi on toimivia, lisäksi tuo litteys on jotenkin se juttu! Eniten tykkään näistä mustista ja valkoisista... (Kiitti inspiksestä, ilman sun kirjotusta en olis innostunu näin nopeesti tekemään lisää :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!