maanantai 1. joulukuuta 2014

Jotain valmistakin välillä!

Vihdoin jotain valmistakin, siltä ainakin tuntuu, kun yksi sun toinen paita tai neuletakki on varsin keskeneräinen tai mikä vielä hullumpaa, vastikään aloitettu. Sillä eilen tuli taas aloitettuakin yksi. Kun vaan oli ihan pakko...

Sain kuitenkin valmiiksi kämmekkäät, joiden ohjeen nappasin Kerän Blogista (Broken Seed stich- kämmekkäät). Näistäkin ensimmäinen taisi odottaa valmiina hyllyssä jo lähes kuukauden. Nyt se sai parin, jotta pääsevät lämmittämään käsiä. Tykkään käyttää kämmekkäitä erityisesti autoa ajaessa tai kameraa käyttäessä (toki muutenkin, mutta noissa ovat aivan ehdottomia).

Tyttöselle tilaustyönä neulaisin pikapikaa pipon, ohjetta en jaksanut etsiä, sen kun nappasin sopivan silmukkamäärän ja lopuksi muutaman kavennuskierroksen jälkeen pipo kurottiin kiinni ja valmis! Lankaa jäi senverran että taidan tehdä siitä vielä jotain raidallista, ehkä huivin kaveriksi pipolle, raidoitettuna turkoosilla. Aluksi lapsonen halusi kukan pipoon, mutta päätti sitten, että tämän pipon kanssa mennään kaikkein yksinkertaisimman kautta. (Ja tilasi pari Paloma-pipoa lisää, tietty :), kun tänä talvena uusia en vielä ole tehnytkään. Ovat kyllä viimetalvisetkin kuluneet kovassa käytössä.)

Pipo: Malabrigo Arroyo, menekki vajaa 50 g
Puikot: 3,5 mm
Lilan seassa on kivaa turkoosia vivahdettaKädenlämmittäjät

Kämmekkäät: Isager Highland Wool (sininen
ja Alpaca 1 kaksinkertaisena. Menekki molemmissa naurettavan vähäinen,  50 g kerät eivät tuntuneet hupenevan juuri lainkaan. Puikot 2,5 mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!