tiistai 23. joulukuuta 2014

Joululämmike

Neuloin puolisolle paidan, ihan ensimmäisen miestenpaidan sitten, niin, miesmuistiin. Vaiko lienee ikinä. Malli, Cobblestone osoittautui juuri niin hyväksi kuin mitä toivoin: simppeli, mutta silti siinä oli pientä jujua. Pääosassa lanka, yksi paksuista tweedsuosikeistani: Debbie Bliss Luxury Tweed Aran. Värinä vihreä ja tähän sopii mainiosti tänään lapsille lukemani ote sadusta: ”…Äiti antoi niiden katsella maailmaa niin paljon kuin niitä halutti, sillä vihreä tekee hyvää silmille. ” Passaa tähän harvinaisen hyvin, eikös!

Valmistui tänään, siis juuri jouluksi! Ihan yllätyslahjaksi ei tätä voi luonnehtia, sen verran monta kertaa lahjan vastaanottaja sai (vaiko joutui?) tuota kokeilemaan kesken neulomisen. Mies oli lopputulokseen tyytyväinen. Väri on hyvä, samoin malli. Ja kuulemma lämmin, totesi.

Puikot: 4,5 mm
Lanka: Bebbie Bliss Luxury Tweed Aran, , menekki 11 kerääPikku jujut antavat kivaa piristettä. Vaikka tämä lanka toimii mainiosti pelkkänä ainaoikeanakin.

5 kommenttia:

  1. Jestas, miten hieno! Värikin on upea.

    VastaaPoista
  2. Katos vaan, hieno Cobblestone täälläkin! Selkeesti tämän talven hittimalli, ja ihan syystä :D Kohta pitää tehdä sellainen itse(lle)kin.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!