lauantai 19. syyskuuta 2015

Aloituksia...

Yleensä laittelen tänne blogin puolelle kuvia ja muistiinpanoja vain valmiista töistä, mutta tehtäköön nyt poikkeus.

Pelkkä huivineulonta näyttää nyt tulleen päähänsä, ja vanha kunnon kaksi-kolme yhtäaikaista neuletta puikoilla alkaa taas syksyn myötä näyttää ajankohtaiselta. Ja esikoisen ollessa ärhäkän kuumeviiruksen kourissa (paljon liikkeellä, totesi lekuri) neulomiseen taitaa jäädä aikaakin.

Mitäs puikoilta löytyy:
1. Stephen Westin  Prowl

2. Vanha keltainen villapaita (Lamanan Piurasta) tuli tiensä päähän. Lanka oli kyllä ihanan pehmeä, mutta kääntöpuolena sitten se, että se alkoi nyppyyntyä lähes ensimmäisestä kerrasta. Nyt se on jo nuhjuistakin nuhjuisempi. Viime viikkoisen Pärnun reissun laivan ryysiksessä lanka tarttui kiireisen kanssamatkustajan kelloon onnettomin seurauksi. Saahan tuon langan takaisin ja korjattua, mutta siitä sain inspiksen, että toinen keltainen lähtee nyt tilalle tekoon. Käytän kahta Isagerin sävyä, jolloin tuloksena on lämpimän meleerattu keltainen.3. Tänään käväisin Wanhan sataman messuilla, oikeastaan vain Kerän osastolla. Herkkuja oli vaikka miten paljon.


Päätavoitteenani oli päästä hypistelemään minulle uutta Isagerin Tweed-lankaa, ja tuntuma oli niin ihana, että nämä lähtivät mukaan. Onneksi niitä oli tarpeeksi paitaa varten.Eli paitaosastolla on tulossa aika lailla Isagerkeskeistä tuotantoa. Mutta minkäs teet, se vain on lanka, joka koukuttaa minut kerta toisensa jälkeen. Onko teillä jotain ehdotonta suosikkilankaa / lankamerkkiä, jonka pariin huomaatte aina vaan palaavanne?

5 kommenttia:

 1. Mun lemppari on ehdottomasti Louhittaren luolan Ilmatar. Kävin itsekin Kerän kojulla sitä hamstraamassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa, oletkin muuten Ilmattaren silkkisyyttä ja pehmeyttä jossain vaiheessa minulle suositellut! On edelleen ehdottomasti kokeiltavien lankojen listalla :)

   Poista
 2. Toi Lila Light on ihana, aion tehdä sen itsekin!

  Olipas muuten kiva törmätä messuilla. Jäi hyvä mieli pitkäksi aikaa, ihanaa kun tunnistit ja tulit moikkaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ilahduin kanssa paljon, oli tosi kiva moikata ja vaihtaa pari sanaa ihan naamatusten ! :)

   Poista
 3. Kerän osaston takia mäkin messuille lähdin. Enkä turhaan. Nyt on kolmas villatakki Isagerin langoista puikoilla, muista Isager-luomuksista puhumattakaan. Että sama suosikki :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!