tiistai 10. marraskuuta 2015

Joululahjahuivi nro 1

Madelinetoshin (Tosh Merino Light)  leiskuvan punainen Tart-väri sopi mielestäni täydellisesti ystävälleni. Siitä syntyi pumpulinpehmeä Melodia-huivi.Sudenkorento-heijastin pääsee samalle ystävälle. Inspiksestä kiitos Koukutettu-blogiin Jaanalle :) Niitä tulikin tehtyä aika monta.

Marraskuussa tosin joutuu pitämään melkoista kilpajuoksua kuvaamisen ja valoisan ajan kanssa. Valoa oli juuri ja juuri jäljellä, joten ei kun kuvaamaan. Viisi minuuttia kuvien ottamisen jälkeen valo väheni jo dramaattisesti.

Huivi on Janina Kallion Melodia, superhelppo ja nopeasti valmistuva tv-neule.Lanka: Tosh Merino Light
Menekki: 100 g
Puikot: 4 mm pyöröt

10 kommenttia:

 1. Tuo Toshin punainen on ihan huippuihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan huikea, sellainen jota jää ihmettelemään. Väriä lähti liotuksessa muuten ihan tolkuttomasti, taisin huuhdella sellaiset kuusi kertaa. :)

   Poista
 2. Samaa mieltä kuin Sanna, ihan mieletön tuo punainen! Sudenkorentoja on toivottu muuten myös tyttöjen kavereille, pitääkin askarrella niitä lisää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama "tytön kavereille heijastin"- tehdas on käynnissä meillä :)

   Poista
 3. Tosi kaunis! Ja mitä ihanaa viitseliäisyyttä, että tekee joululahjahuiveja! Fanitan sua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivahan siitä tuli, luulen, että ystäväkin ilahtuu. (Kiitos fanituksesta, tosin voi olla, että lahjahuivi nro 1 on myös "nro viimeinen" ennen joulua :D mutta eihän sitä tiedä ;)

   Poista
 4. Ihan täydellinen malli kauniille langalle.

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi! Tuo Tart-väri on upea ja mulla on just tuota väriä DK:llä. Pitänee kokeilla joskus Janina Kallion malleja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se komea väri. Yksi huomio kuitenkin: (näin kävi ainakin huivini värjäyserässä) väriä pääsi ihan tolkuttomasti, huuhtelin moneen kertaan. Myös puikot jäivät punaisiksi, väri ei lähtenyt pesemälläkään ;) (onneksi sellaiset vanhat alumiiniset, joissa tuo ei pahemmin haittaa, kulunee käytössä pois)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!